personlig tränare

Är du ute efter nya utmaningar?

Vill du få ökad styrka, förbättrad rörlighet eller kanske bara en mer hälsosam livsstil?

Din personliga tränare fokuserar på dina mål och förutsättningar för att du ska få alla verktyg du behöver för att lyckas!

Vi rekommenderar att du skaffar dig en Personlig Tränare, speciellt till en början när träningen kanske känns svår och lite extra jobbig att komma igång med.

En PT kommer finnas där för att hjälpa och pusha dig för att utföra övningarna korrekt samt hålla din motivation uppe.

Alla människor är olika och likaså är målen med vår träning.

Därför är det av största vikt att anpassa träningen efter individen så att du kan nå bästa möjliga resultat och nå exakt dit du vill med din träning.

Oavsett mål coachar vi dig till ett hållbart resultat!

upplägg & fokus

– Vi startar alltid vår träningsperiod med en gratis konsultation. Då går vi igenom vad du som kund vill ha ut av din träning samt vilka förutsättningar du har.

– Träningen är individ anpassad och otroligt varierande för att du ska nå just DINA mål.

– Teknikträning utförs inom alla övningar löpande, främst inom alla baslyft.

– Träningen fokuserar på funktionella rörelser med inslag av både styrka & kondition.

– Du får riktlinjer inom kosten, inga special dieter eller överdrivna kaloriunderskott.

– Effektiv och utmanande träning med varierande redskap, inte bara med hantlar och stänger. Vi tränar gärna med slädar, sandsäckar, kettlebells m.m

– Coachning över mejl dagligen för funderingar utanför gymmet.

Kontakta oss för offert på våra PT erbjudanden!

raw get fit

RAW GET FIT är ett program anpassat för viktnedgång. Ett program för dig som känner att du prövat allt men ändå inte lyckats nå dina mål.

Nu har du en möjlighet att under 8 veckor träna med en PT individuellt 2-3 gånger i veckan och få den hjälp du behöver för att lyckas!

Vi har under hela resan en öppen dialog för eventuella frågor och funderingar. All träning sker på RAW Training Center för en tuff, rolig och varierande träning.

Vi gör allt för att du ska lyckas!

Med rätt träning och kost är ingenting omöjligt!

Ansök idag och missa inte chansen att komma i ditt livs form!

I RAW GET FIT ingår:
– Individanpassat kostprogram

– Regelbundna kroppsmätningar

– 16 st 30-min PT-pass

– Rörlighetsträning och stretch för en mjukare kropp

– Teknikträning löpande under hela träningsperioden

– Daglig mejl kontakt för frågor och funderingar

Kontakta oss för offert på våra PT erbjudanden!

För första gången i mitt 63-åriga liv har jag tränat på gym i ett halvår. Jag som alltid tyckt att gym varit pest & pina. Min PT André har fått mig att tänka om, trivas och kämpa på. Stor eloge till honom!

Jag har haft André som personlig tränare och är verkligen nöjd med den uppbackning jag fick av honom. Träningen blev roligare, mer varierande och framförallt mer muskelstyrka. André gav mig helt enkelt lusten tillbaka att träna med sina varierande program och nya utmaningar. Jag kan med gott samvete rekommendera André till din personliga tränare.

Efter några PT-timmar med André har jag fått lära mig det som jag saknat i min träning. För mig handlar inte om att komma igång med min träning, utan att få det jag saknar. Att få koll på hållning, bli inte bara stark utan även rörlig och träna smart för att undvika skador. André är otroligt kunnig på kroppskännedom, och det i kombination med sitt engagemang och ett stort brinnande intresse för träning gör att jag får ut de jag vill av min träning.

Träningen med André ger mig mycket. Har tränat på ganska många gym tidigare men Andrés gym är det bästa. En halvtimme med André och man är helt slut träningen är mycket effektiv. André är oerhört effektiv och träningen är mycket varierad och rolig. Ett pass är inte det andra likt. Dagen efter kan man konstatera att det känns i alla muskelgrupper. Han är absolut den bästa PT som jag tränat med.

PT Andre Sjöblom är unik. Han ger det lilla extra, lyssnar och förstår vad jag behöver. Det resultat som jag ser efter 3 månader med honom är strålande. Jag är starkare, känner mig snyggare och har fått en helt ny inspiration för träningen. Hans sätt att se mig som person och inte bara en kund gör att jag får ut så mycket mer av min träning. Jag kan varmt rekommendera honom för andra.

Som personlig tränare visar André upp en mycket stark kompetens och bred kunskap inom träning, kost och hälsa som gör att jag känner fullt förtroende och en trygghet till den träning som han anpassar och rekommenderar för mig.

kontakta PT

Bli medlem