Gym

När du kommer till oss för att träna vill vi kunna erbjuda det mesta för att du ska kunna ha hög potential att uppnå dina träningsmål. Här på RAW Training Center ska träning vara rolig och du ska ha möjligheterna att testa nya träningsformer för att fortsätta hålla motivationen uppe.

Vi vet att gå till gymmet inte alltid lockar om det har varit en lång dag och du känner dig slut i kroppen. Därför har vi gjort allt vi kan för att din träning hos oss ska kännas rolig och spännande. Vi har olika typer av utrustning för att du ska kunna träna precis det du vill och vi som jobbar här vill gärna hjälpa till och få dig att konkretisera dina mål och göra en plan för hur du ska nå dit. Atmosfären hos oss ska alltid hållas positiv och peppande för att du ska känna glädje och bra energi så fort du kliver in genom dörrarna.

Hos oss kan du utöva det mesta inom:

  • Tyngdlyftning
  • Konditionsträning
  • Gruppträning med varierande funktionella rörelser
  • Strongmanträning
  • Styrketräning

Letar du efter ett bra gym i Uppsala? RAW Training Center är uppbyggt med marknadens bästa träningsutrustning och är utformad i en inspirerande miljö med en öppen yta för att alla ska kunna utöva det de vill. Vi vill inte att du ska känna dig begränsad i din träning när du är hos oss, här ska möjligheterna vara oändliga. Hos oss vill vi att du ska ha möjligheten att nå alla dina mål som du har inom träning och kunna sikta mot nya. Vi finns här för att peppa och hjälpa dig i din träning, vare sig det är i gymmet eller om du deltar på våra klasser.

Golvet inne på vårt gym är täckt med tjocka gummiplattor för att tunga vikter ska kunna släppas överallt i lokalen. Det är viktigt att du ska kunna maximera din träning och köra på obehindrat. Därför har vi valt att ha utrustning och lokaler anpassade för dig och din träning.
Hantlar 1-60 kg, kabel-maskin, skivstänger, kettlebells, släggor, traktor-däck, pullup-bars, slädar, repklättring och romerska ringar och mycket mer finns att tillgå för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av din träning hos oss.

Att träna på gym kanske är helt främmande för dig, eller så har du många års erfarenhet.

Oavsett hur det ser ut för dig är alla välkomna att träna hos oss!