RAW TRAINING CENTER UPPSALA

VI PÅ RAW TRAINING CENTER

Always at your side
RAW Training Center är en plats där vi levererar högkvalitativ och hård träning, både med gruppträning och klassiskt gym. Hos oss kan du utöva din träning och under tiden lära dig saker du inte trodde skulle vara möjliga. På RAW kan du träna med ett brett utbud av utrustning. Vi vill att du ska kunna komma till oss och se träningen som något roligt, peppande och samtidigt avkopplande från vardagen.
Här hittar du andra träningssugna som kanske har liknande mål som du, eller nybörjare som precis har kommit igång.
Vi vill att alla ska känna sig välkomna hit och uppleva samma träningsglädje som vi gör.

Du ska kunna utöva din träning och samtidigt känna att det är ditt andra hem eller som en fritidsgård för vuxna. RAW kan även vara ett ställe att äta sin lunchlåda på, ta en kopp kaffe eller träffa nya vänner. Raw Training Center ägs och drivs av mig, André Sjöblom och jag är utbildad Crossfit Level 1, licensierad PT & kostrådgivare med erfarenhet från gymbranschen inom både PT, gruppträning och som personlig instruktör. Det som kännetecknar mig och det jag vill ska känneteckna RAW är passion, glädje och engagemang.

GYM ELLER GRUPPTRÄNING?

Boka träningspass hos oss, oavsett om det är gymmet eller gruppträningen du är sugen på. På RAW hjälper vi dig gärna att hitta rätt träningsform som passar dina mål. Oavsett om du är nybörjare eller en träningsveteran är du välkommen till oss för att gymma eller vara med på våra gruppklasser. Ser du dig själv som erfaren inom träning eller är det här ett helt främmande område för dig? Oavsett vem du är och vad du har för erfarenhet av träning finns vi här för att motivera och hjälpa dig framåt. Vill du få råd och tips kan du alltid vända dig till oss som jobbar här!

Du kan enkelt boka träningspass för att komma ett steg närmare dina träningsmål. Inga mål inom träning är för små eller för stora, vi ser till att hjälpa dig på vägen och nå så högt det bara går. Det spelar ingen roll om du tränar för att bli starkare, smidigare, gå upp eller ner i vikt – vi vet vad som krävs för att du ska nå dit du vill.

Vi hoppas att du känner dig inspirerad till att börja träna hos oss!